lørdag 12. juni 2010

Ferdig utdannet!Etter tre år på Universitetet i Stavanger er eg omsider ferdig utdanna førskolelærer. De tre årene har gått unna urimelig raskt, og no skal eg være klar til å gå ut i jobb.Eg gleder meg til å erfare i praksis da me har blitt lært i teorien.
Tenk at eg skal vær så heldig å få møta og vær med på å forma mange barn sine liv. Det er et viktig ansvar ein har som jobber i barnehage, håper eg klarer å leve opp til mine egne forventninger og ikkje minst foreldrene og ungene sine forventninger til meg. Er glad for at eg skal jobbe i kristen barnehage, hvor eg har ein trygg ramme rundt arbeidet.

Ein annen ting som er spennande i livet no er å finne plass å bu. Eg har flytta ein del ganger i løpet av disse tre årene i Stavanger og har heldigvis ein snill pappa som stiller opp og hjelper meg med flyttelasset kvar gang. Det hadde vert veldig greit å finne seg ein plass der eg kan vær over litt lengre tid. men det er jammen ikkje enkelt å finna seg ein rimelig leilighet her. Satser på at det ordner seg i løpet av sommeren.
Ser veldig frem til å begynne ein ny fase i livet her, med alle dei fantastiske vennene eg har rundt meg, i denne byen eg begynner å føle meg hjemme i.

Barnelatter beriker helligdagen.
Robert G. Courier
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar